Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Moderator
Panowie nie ma tak ¿e chodzicie po wsi w ca³ym umudurowaniu i z broni± w rêku ludzie to wszystko widz± i ja sie dowiedzialem od paru osob w autobusie ze chodzicie po wsi z giwerami i prosze tak wiêcej nie robiæ...... i mówie to na powa¿nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator
Grzes nie o to chodzi, ale o to ¿eby siê nie pokazywaæ z broni± w miejscach publicznych i to ju¿ jest nie pierwszy raz....paniewie bez jaj nie podoba mi siê to.....!!!!!!!
Hmm popieram ciê ale wiêcej ju¿ raczej nie bêdzie nikt chodzi³ a ja je¿eli chodzi o ASG Grzesiu to mogê wszêdzie pój¶æ z giwera i sie nie bêdê wstydzi³ a ludzie niech gadaj± w³a¶nie o to chodzi³o nam tak chodzi³o nam o to ¿eby siê dowiedzieli ¿e siê tym zajmujemy!!! ALE CHODZIÆ JU¯ NIE CHODZIMY!!!! Za jaki¶ czas usuwam ten w±tek
Moderator
ok mozesz go nawet teraz usun±æ bo jest zbyteczny...
Marines178 napisał:
ok mozesz go nawet teraz usun±æ bo jest zbyteczny...
Pablo swój temat sam mo¿esz usun±æ. Wystarczy ¿e usuniesz pierwszy post.
Moderator
Aha nie wiedzialem nawet hehehe...
Moderator
ale i to mi wlasnie nie chodzi ze jak jedziesz na strzelane ale chodzic i wlazic do sklepu w calym wyposzarzeniu no to o to mi chodzi....
Przecie¿ moge sobie wej¶æ do sklepu ubrany w moro i kamizele byle by bez broni i nikt nie ma prawa mi nic zrobiæ, a jak mam giwere to sprzedawca se mo¿e pomy¶leæ ¿e jaki¶ napad czy co i zadzwoniæ np. po policje ¿e chodz± go¶cie z jakimi¶ karabinami
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-02-18 15:21:41)
Moderator
oo o to mi chodzilo byle bez giwer w mundurze sobie morzecie chodzic.... :
my¶la³em ¿e chodzi³ ci te¿ o to ¿e z ca³ym umundurowaniem bez klamy