Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Proponuje zrobiæ strzelanie w sobotê lub niedzielê na granicy (jak bedzie good weather) lub jak zwykle w naszym lesie.
Dzieñ i godzina do ustalenia!!!
Bedzie zapewne wiêcej osób ni¿ ostatnio wiêc bedzie fajniej
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-02-26 17:32:53)
Moderator
Ja sie pisze spróbowaæ na granicy zobaczymy jak siê nam tam strzela nowymi sprzêtami.... i ja proponuje sobota godz. 12 juz byc na granicy ja jade z wojtkiem skuterem hahahaha zajmuje miejsce...
Wstêpnie og³aszam strzelane w sobotê o 12.00 na granicy jak bêdzie pogoda a jak nie to w lesie tam gdzie zawsze.
Ze mn± tak jak zawsze wiêc nie bede pisa³ jeszcze raz. Jak siê uda bedê na 12.00
Moderator
Ok Bagnet pogoda ma byæ wmiare dobra przelotne opadym, ale 7 stopni ciepla wiêc powinno sie udaæ
i spobujemy sie postrzelac w moim lesie zobaczymy jak tam sie strzela.... spróbowaæ zawsze mo¿na...
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-02-26 19:39:28)
Dobrze Marines my¶lisz zapowiadamy strzelanke na 12:00 w sobotê . I bêdzie nas parê osób wiêcej gdy¿ Gollob ma ju¿ sprzêt i Marines tak¿e bo przyszed³ mu od reklamacji!!! Mo¿e sie uda zwo³aæ Stobirzaków !!! hehe
panowie mnie jutro nie bedzie na strzelance poniewaz mam ma³e problemy ze sprzetem chyba ze ma ktos po¿yczyæ magazynek do AKS-74
Ostatnio edytowany przez gollobb (2008-02-29 19:38:13)
Mo¿na by ta¶m± przyklejaæ po na³adowaniu na FULL tak robi³ jedna osoba w Rzeszowie i dzia³a³o
Ale móg³by¶ przyj¶æ to by¶my go obczaili wszyscy i by co¶ z tego wysz³o mo¿e
Moderator
Panowie dzi¶ strzelanki na granicy nie bêdzie z powodu zlej pogody.... ale strzelana dalej aktualna tylko ¿e bêdziemy sie strzelaæ w lesie na nowym znalezionym terenie... trzeba go wypróbowaæ, tak¿e zbiorka na górce o 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tu¿ to jak Marines mówi strzelamy sie w wysockim lesie i ja powinienem byæ
Moderator
Chlopaki dziêki wielkie... zajefajnie bylo tylko pogoda pod psem byla jeszcze w tak± ulewe sie nie strzelalismy hehehehehehe za tydzien mam nadzieje powtorka tego.... oby byla ladna pogoda....
no zaglebiscie by³o pierwsza strzelanka z nowym sprzetm hehe
no za tydzieñ ¿eby przynajmniej by³a ladna pogoda bo dzi¶ to masakra
Ostatnio edytowany przez gollobb (2008-03-01 18:29:58)
Jan nie wypi³em ¿adnej herbaty i ¿adnego leku ie za¿y³em. Pogoda by³a taka do dupy ¿e jeszcze nigdy taka nie by³a. Szkoda ¿e dopiero pod koniec strzelania siê rozja¶ni³o i przesta³o wiaæ i laæ. Wtedy piêknie by³o, a tu znów akumulator.
Ja równie¿ nic nie pi³em ani nic nie za¿ywa³em. Fajnie by³o tylko pogoda zawali³a taki mokry to jeszcze nigdy nie by³em, ale ogólnie fajnie by³o; dziêks ch³opaki
Moderator
A no tak masz racje.... za tydzien w sobote ma byæ 10 stopni ciepla i przelotne opady miejmy nadzieje ¿e bêdzie dobra pogoda..