Forum podkarpackiej drużyny EGA
Proponuje zrobić strzelanie w sobotę lub niedzielę na granicy (jak bedzie good weather) lub jak zwykle w naszym lesie.
Dzień i godzina do ustalenia!!!
Bedzie zapewne więcej osób niż ostatnio więc bedzie fajniej
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-02-26 17:32:53)
Moderator
Ja sie pisze spróbować na granicy zobaczymy jak się nam tam strzela nowymi sprzętami.... i ja proponuje sobota godz. 12 juz byc na granicy ja jade z wojtkiem skuterem hahahaha zajmuje miejsce...
Wstępnie ogłaszam strzelane w sobotę o 12.00 na granicy jak będzie pogoda a jak nie to w lesie tam gdzie zawsze.
Ze mną tak jak zawsze więc nie bede pisał jeszcze raz. Jak się uda bedę na 12.00
Moderator
Ok Bagnet pogoda ma być wmiare dobra przelotne opadym, ale 7 stopni ciepla więc powinno sie udać
i spobujemy sie postrzelac w moim lesie zobaczymy jak tam sie strzela.... spróbować zawsze można...
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-02-26 19:39:28)
Dobrze Marines myślisz zapowiadamy strzelanke na 12:00 w sobotę . I będzie nas parę osób więcej gdyż Gollob ma już sprzęt i Marines także bo przyszedł mu od reklamacji!!! Może sie uda zwołać Stobirzaków !!! hehe
panowie mnie jutro nie bedzie na strzelance poniewaz mam małe problemy ze sprzetem chyba ze ma ktos pożyczyć magazynek do AKS-74
Ostatnio edytowany przez gollobb (2008-02-29 19:38:13)
Można by taśmą przyklejać po naładowaniu na FULL tak robił jedna osoba w Rzeszowie i działało
Moderator
Panowie dziś strzelanki na granicy nie będzie z powodu zlej pogody.... ale strzelana dalej aktualna tylko że będziemy sie strzelać w lesie na nowym znalezionym terenie... trzeba go wypróbować, także zbiorka na górce o 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator
Chlopaki dzięki wielkie... zajefajnie bylo tylko pogoda pod psem byla jeszcze w taką ulewe sie nie strzelalismy hehehehehehe za tydzien mam nadzieje powtorka tego.... oby byla ladna pogoda....
no zaglebiscie było pierwsza strzelanka z nowym sprzetm hehe
no za tydzień żeby przynajmniej była ladna pogoda bo dziś to masakra
Ostatnio edytowany przez gollobb (2008-03-01 18:29:58)
Jan nie wypiłem żadnej herbaty i żadnego leku ie zażyłem. Pogoda była taka do dupy że jeszcze nigdy taka nie była. Szkoda że dopiero pod koniec strzelania się rozjaśniło i przestało wiać i lać. Wtedy pięknie było, a tu znów akumulator.
Ja również nic nie piłem ani nic nie zażywałem. Fajnie było tylko pogoda zawaliła taki mokry to jeszcze nigdy nie byłem, ale ogólnie fajnie było; dzięks chłopaki
Moderator
A no tak masz racje.... za tydzien w sobote ma być 10 stopni ciepla i przelotne opady miejmy nadzieje że będzie dobra pogoda..