Forum podkarpackiej drużyny EGA
Ja zobacze w sobote teraz to nie moge nic powiedzieć
Choć wolałbym w niedziele sie popykać!!!!
Robimy jutro jakieś strzelanie???? Mozena by na Rzeszów jechać tylko należy załatwić transport w jedną stronę. Moja mama moze nas zawieść w jedną stronę. Jak ktoś wykombinuje to pojedziemy.
Moderator
Panowie kiedy jakaś strzelana?????? bo bym postrzelal.....
Ja proponuję 11. Choć w tą niedziele jest festyn, ale do 16 można spokojnie się strzelać. Jak ktoś pójdzie tam godzinkę później to nic mu się nie stanie. Choć mogą tacy się znaleźć.
Moderator
Ja będę panie szefie.... bo dawno nie strzelalem....
no to jest nas 3 na razie na 100%. Wojtas będzie "występować" na festynie. ale to dopiero na 14 chyba będzie tam. Więc może przyjdzie. Liczę tutaj na Bagneta i Mirola. Też go dawno nie było. (chodzi o mirola) Postaram namówić haunówe.
Hmm Militarny jak sobie wyobrażasz to żebym w niedzielę uczestniczył!!! jak mam grać cały dzień praktycznie!!!
Chłopie ty sobie nie wyobrażasz jakie to jest męczące, i się wcześniej rozłożyć musimy to mi sie nie opłaci. Ja osobiście zrobiłbym dopiero po festynie strzelankę , i wypady na strzelnicę budować, i krzaczory ciąć!!!
może odbyć się nawet i bez Wojtasa. Ja będę na 100 procyntów. Tylko jeszcze kwestia czy robimy na granicy czy w stolicy. Jeśli granica to oczywiście strzelnica. Jeżeli zaś Stolica oferuję owe bagna. Owe bagna są już zazielenione. Z każdym tygodniem coraz bardziej. Teraz jest bardzo dobrze. Zresztą zobaczycie.
Ja moge przyjść ale tak od 9 do 13!!!
Chyba że pojade na sandomierz w nocy, albo bede musiał rozładować samochud to nie przyjde!!!
Ale postaraj się wpaść bo jak ty nie przyjdziesz to ja nie postrzelam. Chyba ze jakoś byś mi pożyczył. Ale postaraj sie wpaść. Strzelana wstępnie o 10.30