Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Otrzyma³em kilka propozycji od cz³onków z dru¿yny na zrobienie strzelanki w niedziele!! co wy na to pisaæ kto bêdzie , bo pasuje nam zrobiæ!!!
Moderator
ja i Kazik bêdziemy na 100%
Moderator
aha no to dobrze ze nie jedziecie... tylko ¿eby reszta sie pojawila...
Moderator
strzelana o 10.00 zbiorka na górce...
Moderator
ty wojtas bagnet miro ja kazik i haunuva
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2009-03-28 08:53:13)
Moderator
a ja gadalem z bagnetem i mowil ze przyjdzie...
Moderator
Adas cos brzydko pachnie...
za mn± nigdy nic nie wiadomo???
raczej powiedzia³bym ¿e z Mirolem
A te pachnienie to o mnie chodzi?
Pewnie siê komu¶ dupsko spoci³o albo co¶ innego, mi siê klata na strzelance poci³a i mi siê ³añcuszek klei³ jak papier do spoconej dupy!!!
Panowie ja proponuje zrobiæ jeszcze strzelane w t± niedziele 5.04 i potem po ¶wiêtach albo w czasie ¶wi±t.
A i s³ysza³em ¿e my¶licie co¶ nad poniedzia³kiem wielkaniocnym. To by³by dobry pomys³ bo mo¿e by by³o wiêcej osób.
Z tego co wywiad donosi to by³oby zajebi¶cie w poniedzia³ek na leja!!! ale mam nowy donos, w niedziele moze jak starzy pojad± do Krakowa do Ike³y to nie bêdziemy musieli na Gorzkie zostawaæ i bêdzie mo¿na zrobiæ do nocy!!!
To nie mo¿e pojad± tylko ich "wygnejcie"!!! To sie zrobi jak±³s narmaln±. Choæ ostatnio w niedziele muwi³e¶ po 3 rundzie ¿e Ci siê nie chce, tak¿e kto to wie jak bedzie jak nie cz bedzie i¶æ na gorzkie.
Moderator
wojtek ty swinio dlaczego sie pocisz??? ja bêdê na 100% jakby byla strzelana....