Forum podkarpackiej drużyny EGA
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............... wiesz niejestem typem który "Biegnie żeby mu brat kompa niezajoł" czy jakoś tam tylko też musze jeździć na roboty np. niezawsze moge w sobote bo jade do stolarni albo przy nowym domu Pustaki nosze
Moderator
panowie to jest temat strzelanki a nie jakies pogaduszki o duperelach , zaśmiecacie nie potrzebnie ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wojtas jest niewinny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strzelana jest jak zawsze w lesie na wysokiej zbiórka o godz. 12 na pierwszej linii ostrzału (niedługo będzie mapka). Ci co nie mogą niech potem dojdą. Nie wiem kto wam nabzdurzył takie głupoty, że strzelana jest na granicy. Wojtas mówił, że "może" będzie na granicy, ale z powodu tego, że mało osób by przyszło będzie na Wysokiej.
Panowie nie wiem jak zawsze czy przyjde na 100% więc nic jeszcze nie wiadomo. AAA i jeszcze jedno Militarny weź tam sobie moją kamizelke taktyczną jakbym nie przyjechał. Jak coś to dojde później......
Prawdopodobnie na pierwszej lini ostrzału na początek a później będziemy się przemieszczać w kierunku bagien do nowego terenu
sory chłopaki ale ja nie przyjde
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-03-15 14:14:06)
Moderator
Prawda mogliście nas wczesniej uprzedzic to bysmy tam nie siedzieli jak debile przez 2 godziny szkoda ale i tak sie troche rozladowalem przy tych zapasach.....
No sory że was nie poinformowałem, napisałem smsa ale tam gdzie akuratnie robiłem nie był zasięgu więc sie nie wysłało i dopiero teraz zauważyłem; sory chłpaki
Ja do konkursu zapaśniczego mogę iść tylko żeby był podział na wage
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-03-15 20:48:51)
Moderator
hehehehe ja moge startować hehehehe:D moze jutro zrobic takie zapasy hehehehehe jak to chce....
hehehe najlepiej w błocie to sie jak knury w błocie wytarzamy, albo jak świnie ostatnie hehe będzie zabójczo!!!!
To chyba wy od siebie z domu będziecie biec bo ja od siebie nie zamierzam hehehehe
Bo teraz chyba będe chodził lasem