Forum podkarpackiej drużyny EGA
Moderator
Zbiórka o godzinie 11.00 Na górce ..... i idziemy strzelać na nowy teren że tak powiem nówka nieśmigany....:
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-11-22 15:47:07)
Ja mógłbym przyjść . Ale nie mam kulek jak by miał ktoś odsprzedać to chętnie
Moderator
ja mam tylko naladuj sobie kumulator i przyjdz na strzelanke o godzinie 11.00
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-11-22 15:45:53)
Moderator
ja mam dla ciebie bezpiecznik tylko ze cyku nie przyszedles na 9 do kosciola... zawaliles....!!!!
Było tak sobie bo mi buty przemokły i zimno na fiksa, a poza tym nie widać kulek jak to już wspomniał Militarny. Ale dzięki za strzelanie.
Na następną strzelanke mają być wszyscy. Żeby postrzela, śnieg ma by jak dzisiaj bo podobno do końca listopada mają być takie śnieżyce. To go trochę przybędzie.
Dzięki chłopaki za strzelanie, było spoko pomimo braku osób,i zimna, i kilku złych warunków, ale jestem zadowolony było parę fajnych akcji, fajny teren itp. A tych co nie było niech żałują !!!
Moderator
No dzięki dzięki za strzelanie ale nie postrzelalem zawiele hehehehe.... tylko zimno mi bylo bo caly mokry bylem.... mnie na strzelankach najblizszych nie będzie bo repliki brak... wysylam ją jeszcze w tym tygoniu co będzie....
Moderator
No dokladnie heheh przynajmniej coś pomagalem ale krotkofalówki by sie przydaly bo nie zawsze slychac....
Moderator
No no takze by pasowalo miec taki sprzęcik ale to za jakis czas....
Moderator
wiem wiem mozna by je kiedy przetestowac czy lepiej czy gorzej....