Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Moderator
Zbiórka o godzinie 11.00 Na górce ..... i idziemy strzelaæ na nowy teren ¿e tak powiem nówka nie¶migany....:
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-11-22 15:47:07)
Ja móg³bym przyj¶æ . Ale nie mam kulek jak by mia³ kto¶ odsprzedaæ to chêtnie
Moderator
ja mam tylko naladuj sobie kumulator i przyjdz na strzelanke o godzinie 11.00
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2008-11-22 15:45:53)
Ja nie przyjdê bo mi bespiecznik siê spali³ jutro muszê kupiæ
Moderator
ja mam dla ciebie bezpiecznik tylko ze cyku nie przyszedles na 9 do kosciola... zawaliles....!!!!
By³o tak sobie bo mi buty przemok³y i zimno na fiksa, a poza tym nie widaæ kulek jak to ju¿ wspomnia³ Militarny. Ale dziêki za strzelanie.
Na nastêpn± strzelanke maj± byæ wszyscy. ¯eby postrzela, ¶nieg ma by jak dzisiaj bo podobno do koñca listopada maj± byæ takie ¶nie¿yce. To go trochê przybêdzie.
Dziêki ch³opaki za strzelanie, by³o spoko pomimo braku osób,i zimna, i kilku z³ych warunków, ale jestem zadowolony by³o parê fajnych akcji, fajny teren itp. A tych co nie by³o niech ¿a³uj± !!!
Moderator
No dziêki dziêki za strzelanie ale nie postrzelalem zawiele hehehehe.... tylko zimno mi bylo bo caly mokry bylem.... mnie na strzelankach najblizszych nie bêdzie bo repliki brak... wysylam j± jeszcze w tym tygoniu co bêdzie....
Moderator
No dokladnie heheh przynajmniej co¶ pomagalem ale krotkofalówki by sie przydaly bo nie zawsze slychac....
Moderator
No no takze by pasowalo miec taki sprzêcik ale to za jakis czas....
Moderator
wiem wiem mozna by je kiedy przetestowac czy lepiej czy gorzej....