Forum podkarpackiej drużyny EGA
Moderator
Goście od tej pory na strzelanki umawiamy sie na tym forum i w tym temacie żeby nie dzwonic do każdego napiszcie kiedy wam pasuje zrobic strzelanke w naszym gronie ja proponuje jeszcze ten tydzien!!!!!!!!!!!!!
Moderator
Strzelanki raczej w tym tygodniu nie będzie ponieważ dużo osób zachorowało i powyjeżdżało na ferie:(
Panowie proponuje w sobotę 09.02 postrzelać sie trochę i oczywiście poćwiczyć taktyki.
Co wy na to??
No tak tak racja. Ej Bagnet pomyliłeś chyba tematy idź do strzelanki 9.02.08r. tam pisz. Trochę jest mętlik ale musimy temu zapobiegać .
Moderator
Kiedy panowie zakopujemy dalszą część okopów i o ktorej godzinie??????proszę o szybką odpowiedz.
Myślę,że może reszte zakopiemy w następnym tygodniu tak żeby wszystkim pasowało. Ja bym proponował poniedziałek a;bo wtorek o 15:00.
Moderator
Pisać kiedy i o ktorej godzinie żeby każdy wiedział....
Temat jest chyba prosty do zrozumienia. To dlaczego piszecie tutaj o zakopywaniu okopów. Widać, że niektórzy mają to daleko w dupie. Nie będę tutaj wytyczał.
Ostatnio edytowany przez Militarny (2008-02-12 16:34:21)
Ją bym proponował w INDEX zrobić Tereny strzelanek (ale to tylko wojtas może robić chyba) no i tam dawać tematy
To forum i ten temat jest dla członków naszej grupy. Oczywiście mogą się na nim rejestrować inni użytkownicy, ale najpierw powinni się przedstawić i napisać w jakiej sprawie się zarejestrowali. A jeśli ktoś cwaniakuje, to nie widzimy miejsca dla takiej osoby. Nie wiem po co komentujesz ludzi w czarnej liście. Jakbyś jeszcze wiedział kogo komentujesz.