Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Moderator
Go¶cie od tej pory na strzelanki umawiamy sie na tym forum i w tym temacie ¿eby nie dzwonic do ka¿dego napiszcie kiedy wam pasuje zrobic strzelanke w naszym gronie ja proponuje jeszcze ten tydzien!!!!!!!!!!!!!
Moderator
Strzelanki raczej w tym tygodniu nie bêdzie poniewa¿ du¿o osób zachorowa³o i powyje¿d¿a³o na ferie:(
Panowie proponuje w sobotê 09.02 postrzelaæ sie trochê i oczywi¶cie poæwiczyæ taktyki.
Co wy na to??
No tak tak racja. Ej Bagnet pomyli³e¶ chyba tematy id¼ do strzelanki 9.02.08r. tam pisz. Trochê jest mêtlik ale musimy temu zapobiegaæ .
Moderator
Kiedy panowie zakopujemy dalsz± czê¶æ okopów i o ktorej godzinie??????proszê o szybk± odpowiedz.
My¶lê,¿e mo¿e reszte zakopiemy w nastêpnym tygodniu tak ¿eby wszystkim pasowa³o. Ja bym proponowa³ poniedzia³ek a;bo wtorek o 15:00.
Moderator
Pisaæ kiedy i o ktorej godzinie ¿eby ka¿dy wiedzia³....
Temat jest chyba prosty do zrozumienia. To dlaczego piszecie tutaj o zakopywaniu okopów. Widaæ, ¿e niektórzy maj± to daleko w dupie. Nie bêdê tutaj wytycza³.
Ostatnio edytowany przez Militarny (2008-02-12 16:34:21)
Militarny wiêæ w jakim temacie o tym pisaæ?? Albo gdzie zrobiæ o tym temat??
J± bym proponowa³ w INDEX zrobiæ Tereny strzelanek (ale to tylko wojtas mo¿e robiæ chyba) no i tam dawaæ tematy
a ja napsizê na temat, moje wra¿enia s± nie do opisania, przezycia niesamowite a odcisk na pewnejczê¶ci cia³a bezcenny!
To forum i ten temat jest dla cz³onków naszej grupy. Oczywi¶cie mog± siê na nim rejestrowaæ inni u¿ytkownicy, ale najpierw powinni siê przedstawiæ i napisaæ w jakiej sprawie siê zarejestrowali. A je¶li kto¶ cwaniakuje, to nie widzimy miejsca dla takiej osoby. Nie wiem po co komentujesz ludzi w czarnej li¶cie. Jakby¶ jeszcze wiedzia³ kogo komentujesz.