Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Potwierdzam, a to sie zrobi te¿ tyle ¿e potem!! Bedzie Balawynder na strzelance tylko trzeba temu konusowi po¿yczy akumulator, i Anka moze uda mi sie namówic, i organista Jureczek mówi³ ze wpadnie z panink±!! Bo ciekaw i mów³ ze jak bedziemy chcieli zlot robic to straz mijeska mamy za³atwion±!
Moderator
prawdopodobnie bêdê na strzelanie...
Moderator
jak ja mowie tak to bêdê...!!!!!!!!!! bêdê na 100% cycu...
Ja nie wiem w pytke. Jak co¶ to z samego rana albo tak z wieczora.
Zale¿y jaka bêdzie pogoda. Bo jak by by³o ciep³o mo¿na by zrobiæ na granicy a jak nie no to zostaje nasz las.
Ludziska dzieki za strzelanie by³o naprawde sexy i fajnie, hehe przynajmniej suchy wroci³em haha, super ¿e by³o nas dzisiaj troche, ca³kiem inaczej sie strzela!!! POZDRO for ALL!!!
Moderator
a no tak zar±biscie bylo trzeba sie tam czêsciej wybierac... ja osobiscie wzrocilem mokry brudny jak... nie powiem kto...
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2009-04-14 17:02:50)
Pamiêtajcie ch³opaki Anka na cheatach jedzie, nie macie z ni± szans, widzi przez ¶ciany, potrafi cie trafiæ nawet bez kulek, z pustym magazynkiem, tak¿e jak nastêpnym razem do niej wycelujecie to mo¿ecie nie tylko portasy mieæ podarte ale te¿ bieliznê tudzie¿ slipki, b±d¼ bokserki!!!
Moderator
kazik cycu komórke moj± masz w skutrze przynies mi j± jutro...
...bo z Ank± siê nie zadziera :-) Anka jest twarda jak "chop" i Anki siê s³ucha a jak nie, to siê koñczy tak jak Adam skoñczy³ (pokara³o) a Ty Wojtek cii nie zdradzaj tajemnic, co do moich mozlwio¶ci!
pozdrawiam wszystkich panów :-)
A mamy t± pani± jedn±, czyli kogo ?!! ANNNNNNNNNÊÊ jedyna kobita w naszym sk³adziê ale mam nadzieje ¿e Anka kole¿anki zachêci, i mam tez wielk± nadzieje ¿e bedzie wiêcej kobiet w sk³adzie, wystarczy o 1 ¿eby Ance smutno nie by³o!!! hehe
Moderator
a no tak przydaloby sie hehehe:) robimy strzelane w niedziele??