Forum podkarpackiej drużyny EGA
Potwierdzam, a to sie zrobi też tyle że potem!! Bedzie Balawynder na strzelance tylko trzeba temu konusowi pożyczy akumulator, i Anka moze uda mi sie namówic, i organista Jureczek mówił ze wpadnie z paninką!! Bo ciekaw i mówł ze jak bedziemy chcieli zlot robic to straz mijeska mamy załatwioną!
Moderator
prawdopodobnie będę na strzelanie...
Moderator
jak ja mowie tak to będę...!!!!!!!!!! będę na 100% cycu...
Zależy jaka będzie pogoda. Bo jak by było ciepło można by zrobić na granicy a jak nie no to zostaje nasz las.
Ludziska dzieki za strzelanie było naprawde sexy i fajnie, hehe przynajmniej suchy wrociłem haha, super że było nas dzisiaj troche, całkiem inaczej sie strzela!!! POZDRO for ALL!!!
Moderator
a no tak zarąbiscie bylo trzeba sie tam częsciej wybierac... ja osobiscie wzrocilem mokry brudny jak... nie powiem kto...
Ostatnio edytowany przez Marines178 (2009-04-14 17:02:50)
Pamiętajcie chłopaki Anka na cheatach jedzie, nie macie z nią szans, widzi przez ściany, potrafi cie trafić nawet bez kulek, z pustym magazynkiem, także jak następnym razem do niej wycelujecie to możecie nie tylko portasy mieć podarte ale też bieliznę tudzież slipki, bądź bokserki!!!
Moderator
kazik cycu komórke moją masz w skutrze przynies mi ją jutro...
...bo z Anką się nie zadziera :-) Anka jest twarda jak "chop" i Anki się słucha a jak nie, to się kończy tak jak Adam skończył (pokarało) a Ty Wojtek cii nie zdradzaj tajemnic, co do moich mozlwiości!
pozdrawiam wszystkich panów :-)
A mamy tą panią jedną, czyli kogo ?!! ANNNNNNNNNĘĘ jedyna kobita w naszym składzię ale mam nadzieje że Anka koleżanki zachęci, i mam tez wielką nadzieje że bedzie więcej kobiet w składzie, wystarczy o 1 żeby Ance smutno nie było!!! hehe
Moderator
a no tak przydaloby sie hehehe:) robimy strzelane w niedziele??