Forum podkarpackiej drużyny EGA
Panowie zamawiamy te naszywki czy nie?????
Wyjdzie ok. 12zł na jedną osobę
Pisać kto chce i sie zgadza cena może sie zmienić, jeszcze sie wszystko okaże tylko napisać kto chce mieć naszywke EGA.
Moderator
aha ok ja sie zgadzam ale osobiscie mi sie nie podoba ta naszywka, ale moze być mi to obojętne panowie ja i tak kase dam.....
No na paincie to robiłem.
Militarny da oryginalny projekt w najbliższym czasie bo tamten co dałem jest niedokładny.
Widzisz!!!!!!! Zrobiłem to logo. Może myśleliście, że tego nie zrobię????Jeśli tak to mówię..... ZROBIŁEM. I niema to czy tamto. Niema to czy owo. Jest prawidłowe logo EGA!!!!!!!!!!
Widzę widzę Militarny. Nie wątpiliśmy w ciebie wcale a zarazem wierzyliśmy że dokonasz tego wyczynu i nie musisz mówić że zrobiłeś bo przecież widać. A więc została tylko kwestia ile tych naszywek trzeba zamówić.
Ciekawostka: Po czym poznać oryginał loga EGA. Ja to wiem bo ja robiłem. Ciekaw jestem kto na to wpadnie. Gdzie jest haczyk. Tylko każdy pisze 1 post. Nie więcej bo znów będzie taki jeden idealny mix. Ja na końcu powiem kto był najbliżej wygranej. Ewentualnie powiem jak nikt nie zgadnie.
Nie wiem czy pisać bo militarny sam mi o tym gadał i wiem po czym to poznać, więc lepiej nie bede nic piasał bo po co niech reszta zgaduje co nie wie może komuś sie uda
Panowie nie wiem co z tymi naszywkami będzie jak narazie próbuje sie skontaktować z goście co je wyrabia a on nie odpisuje, więc trzeba czekać.
Ale jak co niech każdy ma kase przygotowaną!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze mówicie panowie, tylko proszę na temat pisać kto chce żeby mu zamówić i wszelakie wpłaty do bagneta, ale to sie dopiero okaże, gdyż według ostatniej Gazety Wyborczej Bagnet e-maila ma otrzymać od gościa we wtorek!!!
No tak we wtorek będą ostatnie szczegóły a mianowicie dokładna cena tylko nawet jeszcze nie wiem ie trzeba zamówić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo nie wszystkim sie chce nawet na forum zaglądnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze brakuje mi decyzji pisemnej:
Wojtasa, Kniazika, Militarnego, Mirola, Gregoriana i nie wiem czy Gałąź jeszcze należy do EGA hehehe więc wymienieni napisać że sie zgadzacie czy coś tam no chyba że nie macie 15zł przy duszy to napisać że nie chcecie i koniec.