Forum podkarpackiej dru¿yny EGA
Panowie zamawiamy te naszywki czy nie?????
Wyjdzie ok. 12z³ na jedn± osobê
Pisaæ kto chce i sie zgadza cena mo¿e sie zmieniæ, jeszcze sie wszystko oka¿e tylko napisaæ kto chce mieæ naszywke EGA.
to we¼ zrób i wystaw, nasz projektañcie
Ostatnio edytowany przez Bagnet (2008-03-14 15:40:12)
Moderator
aha ok ja sie zgadzam ale osobiscie mi sie nie podoba ta naszywka, ale moze byæ mi to obojêtne panowie ja i tak kase dam.....
No na paincie to robi³em.
Militarny da oryginalny projekt w najbli¿szym czasie bo tamten co da³em jest niedok³adny.
Widzisz!!!!!!! Zrobi³em to logo. Mo¿e my¶leli¶cie, ¿e tego nie zrobiê????Je¶li tak to mówiê..... ZROBI£EM. I niema to czy tamto. Niema to czy owo. Jest prawid³owe logo EGA!!!!!!!!!!
Widzê widzê Militarny. Nie w±tpili¶my w ciebie wcale a zarazem wierzyli¶my ¿e dokonasz tego wyczynu i nie musisz mówiæ ¿e zrobi³e¶ bo przecie¿ widaæ. A wiêc zosta³a tylko kwestia ile tych naszywek trzeba zamówiæ.
Ciekawostka: Po czym poznaæ orygina³ loga EGA. Ja to wiem bo ja robi³em. Ciekaw jestem kto na to wpadnie. Gdzie jest haczyk. Tylko ka¿dy pisze 1 post. Nie wiêcej bo znów bêdzie taki jeden idealny mix. Ja na koñcu powiem kto by³ najbli¿ej wygranej. Ewentualnie powiem jak nikt nie zgadnie.
Nie wiem czy pisaæ bo militarny sam mi o tym gada³ i wiem po czym to poznaæ, wiêc lepiej nie bede nic piasa³ bo po co niech reszta zgaduje co nie wie mo¿e komu¶ sie uda
Panowie nie wiem co z tymi naszywkami bêdzie jak narazie próbuje sie skontaktowaæ z go¶cie co je wyrabia a on nie odpisuje, wiêc trzeba czekaæ.
Ale jak co niech ka¿dy ma kase przygotowan±!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze mówicie panowie, tylko proszê na temat pisaæ kto chce ¿eby mu zamówiæ i wszelakie wp³aty do bagneta, ale to sie dopiero oka¿e, gdy¿ wed³ug ostatniej Gazety Wyborczej Bagnet e-maila ma otrzymaæ od go¶cia we wtorek!!!
No tak we wtorek bêd± ostatnie szczegó³y a mianowicie dok³adna cena tylko nawet jeszcze nie wiem ie trzeba zamówiæ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo nie wszystkim sie chce nawet na forum zagl±dn±æ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze brakuje mi decyzji pisemnej:
Wojtasa, Kniazika, Militarnego, Mirola, Gregoriana i nie wiem czy Ga³±¼ jeszcze nale¿y do EGA hehehe wiêc wymienieni napisaæ ¿e sie zgadzacie czy co¶ tam no chyba ¿e nie macie 15z³ przy duszy to napisaæ ¿e nie chcecie i koniec.